Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kérdése van hívjon minket! +36 20 9 144 986

Texecom beltéri vagyonvédelmi rendszerek, központi egységek.

Vállalkozásunk a brit Texecom cég vezetékes és vezetéknélküli központi egységeit, érzékelőit hangjelzőit, valamint  a japán Optex cég professzionális kül és beltéri érzékelőit ajánlja ügyfelei figyelmébe.

 

 

Texecom Premier Elite riasztó központ család számos perifériával rendelkeznek, melyek hasznos kényelmi és biztonságfokozó kiegészítői meglévő vagy új Texecom biztonsági rendszerének. A perifériák alkalmazásával lehetőség nyílik mobiltelefonos távvezérlésre, kamerák rendszerbe integrálására, internetes távkapcsolatra, IP alapú távfelügyeleti átjelzésre. A mobiltelefonos modul SMS üzenetek küldését fogadását teszi lehetővé, egyben távvezérlést biztosít a rendszeréhez. A rádiós modul vezeték-nélküli érzékelők és más rádiós eszközökkel való bővítést biztosít, utólagos kábelhálózat kiépítése nélkül. A kimeneti modulokkal épületvezérlési vagy intelligens ház kapcsolatot hozhatunk létre. Magasabb felhasználói igényeket a beléptető modul és a beléptetőrendszerbe való integráció lehetősége elégítheti ki. 

 

A Texecom cég Premier Elite központegység családja széles zóna és particiószámban érhető el. A kisközpontok jellemzően a kis érzékelőszámú lakossági rendszerek igényeit, a nagy rendszerekké bővíthető Elite sorozat az ipari felhasználók akár 640 érzékelőig terjedő igényeit is kielégítik. A rendszerek rugalmasan bővíthetőek, vezetékes vagy vezeték nélküli eszközökkel, kimenetekkel, kommunikációs modulokkal, ingyenes szoftverekkel.

A particiók száma központtól függően 2 és 64 darab között változhat. Az Elite sorozat rendelkezik a legmagasabb Grade 3 besorolással ami a legszigorúbb elvárásoknak is megfelel. Ezen kiemelkedő tulajdonságaik mellett a rendszerek ár-érték aránya kiváló, meghibásodási mutatói példásak. 

4789_placa_madre_Premier_412_Texecom_Tienda24hs

 

Texecom Ricochet vezetéknélküli vagyonvédelmi rendszerek, eszközök.

Texecom-Ricochet-LAptop-Image1

Kitűnő és egyszerű bővítési lehetőséget kínál a Texecom cég Ricochet rádiós érzékelő rendszere, mely bármely Texecom Premier központcsalád tagjával kompatibilis. 8 vagy 32 vezeték nélküli mozgás, nyitás, rezgés füstérzékelőt, távirányítót ad a rendszerhez, buszvonali bővítő segítségével. A teljes rádiós rendszer kiépítéséhez elérhető a vezeték nélküli Odyssey hangjelző is. A Premier 12W 24W és 48W központok gyárilag beépített rádiós vevővel rendelkeznek. Nem Texecom gyártmányú központok illesztéséhez relé kimenetekkel rendelkező vevőegységet kínál a gyártó. Az érzékelők sajátossága, hogy nem hagyományos adó-vevő kommunikációval kommunikálnak az eszközök, hanem nagy távolságok vagy zavart rádiós környezetben az érzékelők egyben jeltovábbító, átjátszóegységként funkcionálnak. Ennek a technológiának köszönhetően a központ és érzékelők közötti jelátviteli távolság a hagyományos rendszerekének a többszörösére nőt.

A vezetéknélküli rendszer beállításához a gyártó ingyenes szoftvert biztosít OSX vagy Windows operációs rendszert futtató számítógépekre, mellyel a teljes működés beállíthó és a rendszer monitorozható.

 

Tudta?

A vagyonvédelmi rendszereket kiépítő társas és magánvállakozók szigorú törvényi szabályozás szerint végezhetik tevékenységüket. Számos feltételnek meg kell felelni, ilyen pl. a felelősség biztosítás, a rendőrségi nyilvántartás, a szakmai végzettség is. Válasszon hivatalos, engedélyekkel és refernciával rendelkező vállalkozót, és mindig kérjen számlát az elvégzett munkáról.

 

Optex hagyományos és duál technológiás bel és kültéri mozgásérzékelők.

A japánban 1979-ben alapított, ma már a föld 5 kontinensén jelenlévő Optex cég érzékelő kinálata lefedi a teljes kül és beltéri rendszerek álltal igényelt passzív és aktív érzékelő típusokat. Az érzékelők elérhetőek kül és beltéri kivitelben, duál és hagyományos detektálási eljárással is. A cég beltéri érzékelőinek széles választéka kielégit valamennyi igényt, megfelelnek a legszigorúbb Grade 3 szabványnak is.

Az Optex cég széles választékban kínál beltéri mozgás érzékelőket, melyek az egyszerű otthoni kiviteltől kezdve a fokozott biztonsági igényeket megkivánó ipari, banki, katonai alkalmazások igényeit is teljesítik. Az érzékelők teljesítik a Grade 2 és 3 as szabványokat. Az érzékelők biztos, indokolatlan riasztásoktól mentes működést biztosítanak bármely területen. Az OPTEX kettős detektorai előnytelen telepítési környezetben is radikálisan csökkentik az álriasztások számát.  

 

Az Optex cég 2009-ben mutatta be új lézeres detektorát, mely sajátossága, hogy képes a mozgó személy sebességét, távolságát, és méretét is érzékelni. Ezek a képességek egy nagy megbízhatóságú érzékelés eljárást biztosítanak, mely alacsony téves riasztással párosul.  Az érzékelő elhelyezhető vízszintes és függőleges felszerelésben is ahogy a helyszín megkívnja. Függőleges elhelyezés esetén az érzékelő 60 méteres érzékelési zónát fed le 4 területre osztva, mint egy láthatatlan fal. Minden területhez egy szabadon programozható kimenet tartozik.Vízszintes elhelyezés esetén az érzékelési távolság 30 méter 180 fokbanAz érzékelő alkalmas kül és beltéri telepítésre, klasszikus riasztó rendszerekhez, és vagy kültéri mozgatható kamerák vezérléséhez. Ideállis felhasználási területek: Épületek kül és beltéri védelme, tetők védelme, kerítések védelem.

 

laser